donateur worden

Donateur van zeesleepboot Holland 

Als donateur van de Holland heeft u een streepje voor. Heeft u iets met het schip en deelt u onze fascinatie voor de imposante Werkspoor dieselmotor? Gaat uw hart sneller kloppen wanneer de trossen los gaan en de Holland het ruime sop kiest? Dan is het misschien ook iets voor u om donateur te worden! 

  • Als donateur blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen op en rond de Holland via onze nieuwsbrief die eenmaal per jaar verschijnt.
  • Verder krijgt u eenmaal per jaar een uitnodiging om een tochtje mee te varen.
  • Daarnaast heeft de Holland regelmatig speciale acties voor haar donateurs.

Aanmelden als donateur van de Holland

U bent al donateur van de Holland vanaf €35 per jaar! Door donateur te worden draagt u uw steentje bij aan het in de vaart houden van de zeesleepboot Holland. 

U kunt uw donatie (min. € 35,- per jaar) overmaken op rekeningnummer IBAN NL 42 ABNA 062.71.42.052 / BIC ABNANL2A t.n.v. Stichting Zeesleepboot Holland, te Harlingen o.v.v. donatie zslb. Holland.

Vervolgens dient u het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in te vullen, dan zullen u zo spoedig mogelijk inschrijven in onze Vriendenadministratie en u een welkomstpakketje sturen! 

U kunt eventueel ook onderstaand inschrijfformulier downloaden en ingevuld en ondertekend aan ons toezenden. Het postadres is: Postbus 26, 8860 AA te Harlingen.

Kadotip

Het is natuurlijk ook mogelijk om als kado iemand anders aan te melden als donateur van de Holland! U kunt hierover contact opnemen met Petra Hofstra van de donateuradministratie via info@zeesleepbootholland.nl.

Vragen?

Wilt u donateur worden van de Holland of heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met Petra Hofstra van onze donateuradministratie. Zij is telefonisch bereikbaar op dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdagochtend. Ook kunt u haar een email sturen, deze zal zij dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Petra Hofstra (coördinator donateurs)

T: +31 (0)517 433 848
info@zeesleepbootholland.nl

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):
Aanhef: *
Voorletters: *
Tussenvoegsel:
Achternaam: *
Straat en huisnummer: *
Postcode: *
Woonplaats: *
E-mail adres: *
Stuur mij de digitale nieuwsbrief:
Telefoonnummer:
Geboortedatum: *
Ik word Vriend van de Holland voor een bedrag per jaar groot €: *
Verplicht