Een dag aan boord van de Holland is altijd bijzonder en onvergetelijk... voor welke gelegenheid dan ook!

Het unieke geluid van de 10-cilinder Werkspoormotor gecombineerd met het onmiskenbare gevoel van Hollands Glorie aan boord van deze stoere zeesleper, de prachtige lijnen van het schip, het grotendeels authentieke, charmante interieur uit 1951 inclusief Art Deco salon samen met de culinaire verzorging op niveau maken een vaartocht op de Holland tot een unieke en onvergetelijke belevenis!

Arrangementen op maat

Wij schrijven voor al onze opdrachtgevers de arrangementen op maat. Dit in eerste instantie om onze diensten optimaal af te stemmen op uw wensen en verwachtingen. Anderzijds is er een aantal factoren dat het aanbieden van ‘standaard-arrangementen’ bemoeilijkt. Het getij wisselt dagelijks, en daarmee veranderen ook dagelijks de tijden waarop het die dag mogelijk is om bijvoorbeeld Terschelling aan te doen. Maar het is altijd mogelijk om in overleg een aansprekend programma samen te stellen, voor iedere dag. Daarnaast biedt onze planning soms de gelegenheid om tegen (sterk) gereduceerd tarief iets te organiseren vanuit een ‘vreemde’ haven. Ook is het soms mogelijk om op een ogenschijnlijk bezette dag tóch uw evenement te organiseren. Derhalve is het altijd verstandig om altijd contact op te nemen en te informeren naar de mogelijkheden.

Buitenlandreizen

De Holland maakt - in opdracht of op eigen initiatief - regelmatig bijzondere reizen naar het buitenland.

Wij wijzen u erop dat de Holland helaas niet geschikt is voor mensen in een rolstoel. Voor mindervaliden graag vooraf overleg.