steun holland

Holland Captains Club

Als onderneming kunt u lid worden van de ‘Holland Captains Club’. Bij deze club sluiten bedrijven zich aan die zich sterk verbonden voelen met de Holland. Een club waarvan de leden in samenwerking met de Stichting zorg dragen voor het in de vaart houden van deze unieke zeesleper. Ook wordt door ieder lidmaatschap de oorspronkelijke staat van het schip behouden voor het nageslacht. En niet onbelangrijk, de Holland biedt volop meerwaarde voor uw bedrijf. Het merk van uw ondernemeing wordt versterkt, er wordt bedrijfstrots gecreëerd en u laat maatschappelijke betrokkenheid zien. Ook kan de Holland gebruikt worden tijdens nautische evenementen en als unieke locatie voor bijvoorbeeld relatieontvangsten, vergaderingen etc. Op verschillende niveau’s kunt u participeren:

  • Kapitein
  • Stuurman of HWTTK
  • Marconist
  • Supplier in natura

Meeslepers

In ongedwongen sfeer zakelijke contacten leggen en genieten van een dag varen op ons prachtige schip. Als Meesleper van Zeesleepboot Holland krijgt u daarvoor alle ruimte, zonder dat u met grote sponsorbedragen over de brug hoeft te komen. Meeslepers zijn partijen die de doelstelling van de stichting een warm hart toedragen. Dit kunnen onder andere bedrijven, instellingen of natuurlijke personen zijn.

Donateur van de Holland

Als donateur van de Holland heeft u een streepje voor. Heeft u iets met het schip en deelt u onze fascinatie voor de imposante Werkspoor dieselmotor? Gaat uw hart sneller kloppen wanneer de trossen los gaan en de Holland het ruime sop kiest? Dan is het misschien ook iets voor u om donateur te worden!